30 Haziran 2016 Perşembe

Film Önerisi: Acil Arama

  Size muhteşem bir gerilim filmi öneriyorum. Gerilimi iliklerinize kadar hissedeceksiniz. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadığım filmlerden bir tanesi bu. Tamamen bir gerilim filmi.  2013 yapımlı bir Brezilya filmi. Film Brad Anderson yönetmeliğinde çekilmiş. Kendisi zaten gerilim film türlerinin çekimi ile tanınıyor. Başrolünde, Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry yer alıyor. Bu film de adeta oyunculuğunu konuşturuyor. 
      
Film de ki ismi Jordan 911 Acil'inde santral görevlisi olarak çalıyor. Çalıştığı sırada bir kız arıyor ve tehlikede olduğunu söylüyor. Çabasına rağmen Jordan başarısız oluyor. Ve film bunun üzerine dönüyor. Olaylarının arka planı aslında daha karmaşık. Film hakkında aslında fazla ipuçları vermeyi sevmem. Sürükleyici ve gerilim filmi diyorum. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. 10 üzerinden 8,8.5 hakediyor. 
Ve filmin verdiği alt mesajlarda var. Ne kadar gereksiz acil numaraları arıyoruz. Ve ne kadar boş yere onların önemli vakitlerini çalıyoruz. 911 Santralinde çalışmanın verdiği zorluğu da gözler önüne sermiş. Düşük bütçeyle çekilmiş gerim gerim gerilten bence alkışı hakeden bir film. Şak şak şak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder