12 Haziran 2016 Pazar

The Man Of Stars

Bu mükemmel ve utanmasam sil baştan izleyeceğim diziyi gururla ve iftiharla sizlere sunarımmm ! :)
Boş kalsanızda kalmasanızda mutlaka izlemeniz gereken bir dizidir asla pişman olmazsınız ve bağımlılık yapar :)
Dizimizin konusuna gelelim,Do min joon yıldızlardan gelen bir uzaylıdır fakat geldiği yılda gemisini kaçırmıştır dünyada 400 yıl sıkışıp kalmıştır. Normal insanlardan 7 kat daha iyi gören duyan bir varlıktır. zamanıda 1 dakikalığına durdurabiliyor :) 400 yılın sonunda kendi gezegenine dönme kapısı açılmıştır uzaylımıza . bu koca yüzyılların ardından kendi gezegenine dönmesine sadece 3 ayı kalmıştır ama o 3 ayda da başına gelmeyen kalmayacaktır. Yan dairesine ünlü bir oyuncu olan cheon song-i taşınmıştır. Buda esas kızımız :D Kızımız egosunu everestin tepesinde yaşayan genel kültürü olmadığı için attığı tivitlerle insanların dalga konusu olan şımarık bir oyuncudur :D Cool ve kendi yağında kavrulan uzaylımız ne tesadüftür ki üniverstede cheon song-i'ninde hocasıdır ve öğrenci kayırmaya karşıdır :D
İerleyen zamanda Do min joon gri simli bir ayakkabı giyen kadının denize düşüp öleceği halüsinasyonunu görecektir ve bu halüsinasyon onun hayatında olan 2. Vakadır. Bu kadını kurtarırsa insanların işlerine hayatlarına burnunu sokacaktır ve o bu durumdan son derece rahatsızdır.
Do min joon o kadını kurtaracak mı? Kurtarırsa başına nasıl olaylar gelecek? İzleyin ve tadını çıkarın diyorum :)
Bu dizi sizi hem çok güldürücek hemde çok hayran bırakacaktır :)
Heleeekii cheon song-i'nin bir sarhoş olma sahnesi var :D Her izlediğimde gülmekten yıkılıyorum,kızın oyunculuğu çok doğal ve gerçekçi her hale her mimiğe girebiliyor,buda diziyi daha izlenilesi kılıyor do min joon ise tam bir hayalimizdeki erkek modülü klonlanmalı. 


izleyeceğinizi ve bana teşekkür edeceğinizi umuyorum şimdiden iyi seyirler :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder