1 Temmuz 2016 Cuma

City Hunter

Kamu yönetimi yada siyaset bilimi okuyan her arkadaşın izlemesi gereken bir dizidir zira politikacıların ne denli iki yüzlü olduğunu gözler önüne sermektedir. Polisiye ağırlıklı olan bu dizimizdeki Dövüş sahneleri tam manasıyla bir görsel şölendi gözlerim için. Dizimizin konusuna gelecek olursak,
Lee Yoon Sung (Lee Min Ho)’nun babası,yoon sung bir aylıkken,kendi devleti için operasyona gittiği yerde kendi devleti tarafından infaz edilir. Olaydan sağ çıkmayı başaran en yakın arkadaşı,yoon sungun babasının ölümünden  sorumlu olan herkesten intikam almak için,yoon sung’u kaçırır ve bu intikam için eğitir.Bunları 17 yaşına gelince öğrenen Yoon sung  bambaşka bir insan olarak kendini değiştirir ve seul’e döner.
Babasının ölümünü imzalayan 5 kişiden City Hunter yani Şehir Avcısı lakabıyla intikam alacaktır artık. Bu intikam sırasında ise Kim Na Na kızımızla tanışacak,Kim Na Na Başbakanın korumasıdır. Ama Yoon sungun 5 kişi listesinde başbakanda vardır. Gerçekten gerilim dolu sahneler var izlemenizi tavsiye ederim hele bir polisimiz var  şehir avıcısının peşine düşen,dizimizin sonlarında beni ağlattı kendisi.. İzlemenizi tavsiye ediyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder