12 Şubat 2018 Pazartesi

XP NUDES 2 FAR PALETİ

                        
     Xp'nin Nudes 2 far paletinin dış ambalajı gayet kullanışlı ve güzel. İnstagramda XP sayfasından sipariş verebilirsiniz fiyatı 15 lira civarında.Kapak kısmı mıknatıslı açması ve kapatması kolay olduğu için çanta da taşınmasını tavsiye etmiyorum. Valizleme yaparken de ince lastik tokaların içinden bu far paletini geçirirseniz daha güvenli olur.

Far paletinin içinde 12 tane far var. 1.sıradaki, 5.sıradaki ve 12. sıradaki olmak üzere 3 far mat, diğerleri metalik ve sedeflidir. İçerisinde far aplikatörü var fakat kullanışlı değil. Aynası yok.


Renklerin duruşları üst resimde gözüktüğü gibi. Mat farların pigmentasyonları sedefli olanlardan bir tık düşük. Sedefli olan farların pigmentasyonları fiyatına göre gayet başarılı.  Resimde belli olduğu gibi farlar pul pul kalabiliyor, renkleri güzelce dağıtmak gerekiyor. Dağıtırkende tozutma yapabilir. Kalıcılık açısından 3 ile 6 saat arasında idare edebilir. Koluma sıvı sabunu sürdüğüm gibi aktılar sadece siyah rengin kalıcılığı diğerlerinde bir tık daha iyi. 

      Bu üç rengin pigmentasyonu çok güzel ve göz kapaklarında hoş duran renkler. Far paletindeki favori renklerimden. Far paleti alınabilecek bir palet. Sedefli farlar sevenler için tercih sebebi olabilir.  Paletin içinde gerçekten hoş renkler var ve fiyat performans açısında olumlu.                                     



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder